Tertúlies Literàries a Cicle Inicial


Els alumnes de Cicle Inicial hem donat la benvinguda al curs i, entre d'altres coses, hem iniciat amb molta il·lusió les Tertúlies Literàries.

Aquest any ens esperen de nou grans moments, on podrem descobrir contes clàssics que ens evocaran sentiments, pensaments i records diversos. Per això hem decidit que l'espai on compartirem aquesta intimitat, l'havíem de fer nostre i sentir-nos a gust.

Entre tots hem pensat idees i hem acabat creant i decorant unes cortines plenes de paraules i dibuixos que ens toquen de ben a prop. Fruit de les primeres reflexions, ens hem adonat de l'important que és ser assertiu amb les paraules. De vegades parlem profundament des del cor, d'altres pensem molt bé el que direm amb l'ajuda del cap i alguns cops no fem cap de les dues coses i només utilitzem la boca...

Aquí podreu veure una mostra fotogràfica de l'activitat, on han participat tots els companys de primer i segon. És un regal per tots els alumnes que compartiran moments màgics entre aquestes quatre parets. El que allà visquin formarà part del seu camí i deixarà empremta en les seves vivències personals.

Bon inici de curs a tothom!